ALGOUSD Teknik Analizi

ALGOUSD

Algorand, dünkü işlemlerine göre yüzde 1,5 oranında geri çekilerek 0,2195$ civarında işlem görüyor. Haftalık verilere göre ise ALGOUSD yatırımcılarına yüzde 17 oranında kazanç sağladığı gözlenmektedir. Coinmarketcap verilerine göre market büyüklüğüne göre 54. sırada yer almaktadır.

ALGOUSD paritesini 4 saatlik periyotta teknik olarak ele aldığımızda Eylül 2021’den bu yana süregelen düşüş periyodunu 2 yılın ardından yükselen bir trende bağladı. Eylül ayından bu yana neredeyse 3 kat artış yaşadı. Grafikte de sarı alanlarla belirtilen kısım da ‘Fincan Kulp Formasyonu’ gözlenmektedir. Fakat her ne kadar bir formasyon gözlense de ve hedef fiyat olarak 0,4350$ seviyeleri öne çıksa da Bitcoin’in olası aşağı yönlü baskısı tüm piyasayı alt üst edebilir. Bu sebeple olası işlemlerde stoplu gitmekte fayda bulunmaktadır.

Ayrıca RSI’a göre turuncu ile belirtilen alanlarda RSI ile fiyat arasındaki ilişki net olarak gözlenmektedir. Son yükselişle beraber RSI 70 sınırında işlem görmektedir. Bu bölgeden olası satış baskısı gözlenirse 0,1875 desteği göz önünde bulundurulabilir. Formasyon hedefi için de 0,2925$ direncinin üzerinde tutunması gerekmektedir.

ALGOUSD Pivotu: 0,2195

Dirençler: 0,2340/ 0,2640/ 0,2925

Destekler: 0,2040/ 0,1875/ 0,1460

💡HAFTALIK KRİPTO VARLIK VE BLOCKCHAİN BÜLTENİ (26.02.2024–03.03.2024)’ni incelemediyseniz hemen “BURAYA” tıklayınız!

Uyarı: Bu bültende yer alan her türlü bilgi, veri ile haberin doğruluğunu ve yeterli olduğunu garanti etmemektedir. Eksik bilgi, güncelleme ve herhangi hatalı bilgi de ortaya çıkabilecek zararlardan sorumluluk kabul etmemektedir. Bültendeki bilgiler hiçbir şekil ve surette ön ihtar ve/veya ön ihbara gerek kalmaksızın değiştirebilir ya da yayından kaldırabilir. Kripto para piyasaları hakkında genel bir bilgi vermek amacıyla hazırlanan bu bültendeki veri ve bilgiler hiçbir şekilde bu bültenin herhangi bir taahhüdünü kapsamamakla beraber tüzel/gerçek kişiler tarafından alınacak karar ve riskler bu kişilere ait olacaktır. Bültende yer alan analizlerin hiçbir surette yeterliliği ve doğruluğu garanti edilmemektedir. Oluşabilecek zarardan da sorumlu olmamakla beraber oluşabilecek herhangi bir zarar talep edilemez. Bülten’de yer alan yazılar asla yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Sadece piyasalara ilişkin genel bir bilgi ve yorum içerir. Bültendeki yazıları izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır.