ATOMUSD Piyasa İstatistikleri

Cosmos, dünkü işlemlerine göre yüzde 3,5 oranında geri çekilerek 12,16$ civarında işlem görüyor. Haftalık verilere göre ise yatırımcılarını yüzde 9 oranında kayba uğrattığı gözlenmektedir. Coinmarketcap verilerine göre ATOMUSD 25. sırada yer almaktadır.

Teknik Analiz: ATOMUSD

ATOMUSD paritesini günlük periyotta teknik olarak ele aldığımızda Ekim ayından süregelen yükselen kanalın içerisinde hareketliliğini sürdürmektedir. Son gelen satış baskısıyla beraber kanalın orta destek bandının altında işlem görse de 50 günlük hareketli ortalamalara denk gelen 11,55$ desteğinden yukarı yönlü alım tepkisi almış. Kısa vadeli hareketliliklere göre olumlu görünüm devam etmektedir. Fakat Bitcoin bazlı olası hareketliliklere göre stoplu düşük risk ile ilerlemek daha sağlıklı olacaktır. 

ATOMUSD, 12,51$ direncinin üzerinde tutunabilirse tekrar 14,75$ direncine doğru bir hareketlilik gösterebilir. Olası satış baskılarında ise 11,55$ ve 10,85$ destekleri ön plana çıkmaktadır. RSI’da önceki hareketlilikleri ele aldığımızda ise 47 seviyesi güçlü bir destek oluşturmaktadır. 

ATOMUSD Pivotu: 12,16

Dirençler: 12,51/ 14,75/ 20,40

Destekler: 11,55/ 10,85/ 9,85

💡HAFTALIK KRİPTO VARLIK VE BLOCKCHAİN BÜLTENİ (11.03.2024–17.03.2024)’ni incelemediyseniz hemen “BURAYA” tıklayınız!

💡ETF’ler Neden Bitcoin Yükselişini Hızlandırdı? Podcast’ini dinlemek için hemen “BURAYA” tıkla!

Uyarı: Bu bültende yer alan her türlü bilgi, veri ile haberin doğruluğunu ve yeterli olduğunu garanti etmemektedir. Eksik bilgi, güncelleme ve herhangi hatalı bilgi de ortaya çıkabilecek zararlardan sorumluluk kabul etmemektedir. Bültendeki bilgiler hiçbir şekil ve surette ön ihtar ve/veya ön ihbara gerek kalmaksızın değiştirebilir ya da yayından kaldırabilir. Kripto para piyasaları hakkında genel bir bilgi vermek amacıyla hazırlanan bu bültendeki veri ve bilgiler hiçbir şekilde bu bültenin herhangi bir taahhüdünü kapsamamakla beraber tüzel/gerçek kişiler tarafından alınacak karar ve riskler bu kişilere ait olacaktır. Bültende yer alan analizlerin hiçbir surette yeterliliği ve doğruluğu garanti edilmemektedir. Oluşabilecek zarardan da sorumlu olmamakla beraber oluşabilecek herhangi bir zarar talep edilemez. Bülten’de yer alan yazılar asla yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Sadece piyasalara ilişkin genel bir bilgi ve yorum içerir. Bültendeki yazıları izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır.